men det var bara så. typ.

Det finns något som kallas kärlek. Kärlek kan vara sån där typisk kärlek, typ prinsessan som blev kär i prinsen. Det kan vara olycklig kärlek, prinsessan som blev kär i prinsen som inte blev kär tillbaka. Men så finns det vänskaps-kärlek. Kärlek, som är så stor att den liksom inte får plats. Inte går att förklara. Denna slags kärlek kan göra dig dum. Riktigt korkad. Typ som när man börjar bråka med vännen. Det är riktigt korkad kärlek. Men oftast så menar du inte det du säger och gör. Du menar det inte. Jag påstår att jag inte menar det jag har sagt och gjort mot dig.

Jag var dum. Riktigt korkad. Eller ÄR dum och korkad. Jag har sårat min allra bästaste bästbästbästvän, gått en bit över gränsen- en bra bit över gränsen. Men jag menar ju inget illa, jag vill inte göra dig illa. Jag ville inte såra dig. Skrek vad jag skulle göra. Jag vet att jag inte är rättvis, tro mig, jag vet att det inte är okej att göra så och jag vet att jag är fullkomligt idiotisk, hopplös och ordet-man-inte-ska-säga på b.

Jag vet inte riktigt vad jag vill komma med det här, men nu är jag ärlig och jag hoppas att du (du menar jag inte alla som läser detta, utan en viss specifik person) känner dig träffad av det jag ska skriva/har skrivit. Jag menar inte att såra dig, N-E-J, men jag vill att du ska tänka efter lite. På vad du gör.

Jag tycker att du är en av dom mest underbaraste vackraste människorna på jorden, det ÄR sant och kommer alltid vara det, oavsett om du rakar av dig håret eller blir super fjortis. För jag har sett sanna du och det är just den bilden som etsat sig fast på min näthinna och alltid kommer ha gjort det. Jag tycker att du kan vara otroligt barnslig ibland, det kan vara otroligt störande. Du kan inte riktigt prata och uttrycka dig om saker, utan kretsar mest runt, runt utan att komma till mitten, och du kan vara så sjukt fixerad vid prylar.  Jag är ganska rakt på medans du kan gå långa omvägar. Du kanske inte borde börja så tidigt med allt. Du kanske borde börja tänka lite mer. Du, man skaffar inte vänner för att ha dom i bakhuvudet, man skaffar vänner för att man ska kunna ta hand om dom. Om du inte känner att det här är right så kan du väl säga det till mig, vågar du inte säga det face mot face så har jag en mobil att prata i, vågar du inte prata i mobilen så kan jag läsa SMS?! Om du skulle öppna ögonen skulle du se hur dåligt jag mår och vad du borde göra?

Du ÄR fin, du ÄR underbar, du ÄR vacker, du ÄR bra. Mina ord är hårda, men du vet inte hur jobbigt det här är. Att skriva varenda litet ord är så sjukt jobbigt, varenda liten bokstav känns groteskt, det här är jobbigt att erkänna. Men jag tror att det är viktigt att jag gör det. Får mig att skriva av allting jag känner och sedan kunna trycka på radera om jag vill. Tänk om det fanns en radera knapp för minnen? Tänk om jag kunde glömma? Btw, du är en underbar person när du är dig själv, du är en underbar person Always men just nu gör bara våran vänskap så ont att jag faktiskt skulle vilja trycka på en radera knapp. Om bara livet vore så enkelt? Att man bara kunde göra det? Jag låter som nån jäkla tant, jag gör det?!

Jag tror på våran vänskap, att den kan vara sann, men nu är jag krossad i många olika bitar. Jag behöver en bekräftelse, det ska vara vi, och ge mig den bekräftelsen. Jag behöver den, jag vill ha den, jag älskar den. Så ge den till mig, ge mig en bra förklaring. Du vet mitt telefon nummer och jag vill att vår vänskap ska vara ren, inga lögner och inget skit som det är nu? Jag känner dig för bra, sorry, du kan inte ljuga för mig, jag känner dig sötnos. Jag vill inte tro att du ljuger, men jag vet faktiskt inte längre? Berätta sanningen nu. Bullshit hör inte hemma här. Snälla, jag blir hellre sårad en glad om du ändå ska ljuga. Puss på dej, glöm inte att halva jag är du, men just nu är halva jag borta och jag saknar den. Jag älskar dej.


Kommentarer
Postat av: Veronica

Vad har hänt Vilma? Något du vill prata om så vet du att jag finns här. Hela tiden. Jag kommer alltid göra det!

Och du får inte heller glömma att du är fin, söt, snäll, underbar, jaa allt det där. Du är den mest fina människan på jorden. Så glöm inte det!

Jag älskar dig världens bästa. <3

2010-11-23 @ 21:07:14
URL: http://vevvee.blogg.se/

Lämna gärna ett brev som jag kan läsa :D

Ditt lilla namn:
Lat? Jag förstår dig...

Mejl (bara om du vill och syns ej, bara för mig :D)

Har du en blogg eller hemsida?

Nu ditt lilla brev...

Trackback
RSS 2.0