allting har ett slut

allting har ett slut, tyvärr är det så och det är mer eller mindre bra, men allting har ett slut. Pukt. Tyvärr hör vänner ihop till denna kategorin och du kommer se vilka som är äkta vänner, och vilka som faktiskt inte är det. För äkta vänner håller kvar och skiter i slutet, andra vänner ramlar av, en efter en och du kommer märka när du står där och hade en vän kvar. Oftast är det den här vännen som betyder och som alltid kommer stanna där. I mitt fall var det Astrid. & jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan denna människa, det är hon som får jorden att snurra för mig och får allting att gå ihop, jag litar hundratio på henne och vet att hon ALDRIG skulle lämna mig, för vi har provat det & herrejösses, vi båda föll. Jag vet att hon inte skulle tveka en sekund om jag verkligen skulle behöva henne, jag kan ringa henne dyngnet runt för att jag vet att hon kommer antaligen svara. Och svaret är egoistisk & själviskt & allt som det ska va, men jag är glad för det svaret; för jag vet att hon älskar mig. Dom orden blir sällan utalade, men nu blev dom det. Och om hon bara visste vad hon betydde för mig. Jag älskar henne av hela mitt hjärta & 1000 till, för hon är min bästavän.

 Om jag faller fångar hon mig, om jag är glad så är hon det med, är jag ledsen så är hon axeln, om jag är arg så skriker hon med mig.
A&V
23 may-1998-october 12
12 years
Tills döden skiljer oss åt
(C) Lifeoflaugh.blogg.se  Vilma

Mina andra bästa vänner är nog Maja & Filippa
Två underbara tjejer, med hjärtan av guld, som jag vet lyssnar på mig, och jag vet,
tar emot mig,
om jag skulle falla,
ner,
så vet jag,
att dom också skulle falla,
för dom är fina,
och jag älskar dom
1998-1997
1998-1999


Och sen så har jag bästavänner,
Veronica & Rebecka, så fina, som också stannat kvar-och som är värda massor av kärlek
1998-1998-1998


Jag älskar er tjejer ;)<3


Kommentarer
Postat av: Filippa

Tills döden skiljer oss åt ♥ Älskar dig, du är alltid glad (nästan. haha) Och du är bäst på att lyssna. Tack att du finns ängeln på jorden, men bilden på mig hemma hos mig var ju liksom mindre charmig.. haha!

2010-12-29 @ 21:40:25
URL: http://fotobarnet.blogg.se/
Postat av: Veronica

Älskling, jag älskar dig. <3

2010-12-31 @ 17:09:01
URL: http://veronicaofanny.blogg.se/

Lämna gärna ett brev som jag kan läsa :D

Ditt lilla namn:
Lat? Jag förstår dig...

Mejl (bara om du vill och syns ej, bara för mig :D)

Har du en blogg eller hemsida?

Nu ditt lilla brev...

Trackback
RSS 2.0